dr. Bégány Attila (59)

2016. november 9-én műtött Szabó professzor úr. Másnap mankóval, ill. néhány lépést mankó nélkül is meg tudtam tenni. Lépcsőn is tudtam fel- s lemenni. 3 nap múltán hagytam el a kórházat. A kórházban is segített gyógytornász és az otthonomban is. Napról napra javultam egy kicsit. 2 hét után kényszerűségből kocsiba kellett üljek. A beszállás persze körülményes volt, de vezettem 2×10 km-t. Az 5. hét után dolgozni kezdtem, 2×1/2 óra vezetés plusz 8 órát töltöttem a hivatalban. Úgy terveztem, hogy csak 3-5 órát dolgozom kezdetben, de 8 lett belőle. Mivel egy saját szobám van, 2-3 óránként bezártam az ajtót és 4 összetolt széken tornáztam. Időnként el is aludtam rajtuk.

Szilveszterkor táncoltam is. Forogtam úgy, hogy a nem műtött oldali lábam volt belül (tengelyen) és a műtött oldali kívül, amivel hajtottam a forgást. Egy kicsit talán túlfeszítettem a húrt, de azért határon belül maradtam.

Minden nap javulok egy kicsit. Napközben azért el tudok fáradni, ilyenkor jól esik vízszintes helyzetbe kerülni és tornázni.

Az biztos, hogy Szabó professzor úr műtéti módszere nélkül a fentiek teljességgel elképzelhetetlenek lennének. Köszönöm neki. Ezúton is gratulálok, hogy 2016-ban az orvosok közötti belső választáson beválasztották a „100 legjobb orvos” közé. Büszke vagyok az orvosomra.

Köszönettel: dr. Bégány Attila (59).

Bp. 2017. jan.22.

Kapcsolódó tartalom

Bejelentkezés

  • Amennyiben időpontot igényel, üzenetet küld, az egészségügyi szolgáltatási szerződés érdekében, szerződéses alapon kezeljük adatait. A részletes adatkezelési tájékoztatónkat a következő linkre kattintva éri el: www.drszaboistvan.hu/adatkezelesi-tajekoztato.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

2017-01-23T13:41:57+01:00